Algemene Voorwaarden
Gebruiksvoorwaarden
algemene voorwaarden versie 1.0
Sameneenhuisdelen.nl, geldig vanaf 11-01-2023
Artikel 1. Definities
1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende met een beginhoofdletter geschreven termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt:
Account: De persoonlijke omgeving op de Website waarvan de Gebruiker gebruik kan maken nadat hij is ingelogd op de Website;
AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming;
Bedrijf: De rechtspersoon of de natuurlijke persoon die handelt in de uitoefening van zijn beroep of zijn bedrijf;
Consument: De natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of zijn bedrijf;
Content: De teksten en afbeeldingen die de Gebruiker op de Website plaatst, bijvoorbeeld in een advertentie of in zijn profiel;
Dienst: Het online platform dat Sameneenhuisdelen.nl middels de Website aan de Gebruiker ter beschikking stelt waarvan de Gebruiker gebruik kan maken nadat de Gebruiker is ingelogd op de Website;
Gebruiker: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die middels de Website een Overeenkomst is aangegaan of wenst aan te gaan;
Overeenkomst: De overeenkomst tussen Sameneenhuisdelen.nl en de Gebruiker voor het gebruik van de Dienst;
Sameneenhuisdelen.nl: De gebruiker van deze algemene voorwaarden: Sameneenhuisdelen.nl gevestigd aan Hoofdweg 176 te Harkstede, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 56515766;
Schriftelijk: Schriftelijk of via de e-mail;
Website: De website https://sameneenhuisdelen.nl die door Sameneenhuisdelen.nl wordt beheerd.
1.2. Tenzij uit de context anders blijkt, verwijzen gedefinieerde begrippen in het enkelvoud tevens naar het meervoud.
1.3. Daar waar in deze algemene voorwaarden “hij” of “zijn” genoemd wordt, kan uiteraard ook “zij” of “haar” worden gelezen.
Artikel 2. Algemeen
2.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst en op het gebruik van de Dienst.
2.2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de Gebruiker zijnde een Bedrijf wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.
2.3. Indien één of meerdere van de bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijven de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. De nietige of vernietigde bepalingen zullen door Sameneenhuisdelen.nl vervangen worden, waarbij voor zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling(en) in acht worden genomen.
2.4. Sameneenhuisdelen.nl heeft het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en de nieuwe algemene voorwaarden op de bestaande Overeenkomst van toepassing te verklaren. De Gebruiker wordt Schriftelijk van de nieuwe algemene voorwaarden in kennis gesteld en van de datum van inwerkingtreding. Indien de Gebruiker zich niet kan vinden in de nieuwe algemene voorwaarden, dan kan de Gebruiker de Overeenkomst middels zijn Account beëindigen.
2.5. Indien Sameneenhuisdelen.nl niet steeds strikte naleving van deze algemene voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn of dat Sameneenhuisdelen.nl in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze algemene voorwaarden te verlangen.
Artikel 3. Aanbod
3.1. Ieder aanbod van Sameneenhuisdelen.nl is vrijblijvend.
3.2. Kennelijke fouten of vergissingen op de Website binden Sameneenhuisdelen.nl niet.
3.3. De prijzen op de Website zijn inclusief btw.
Artikel 4. Totstandkoming van de Overeenkomst
4.1. De Overeenkomst komt tot stand op het moment dat de Gebruiker zich succesvol heeft geregistreerd op de Website.
4.2. De Overeenkomst kan pas tot stand komen nadat de Gebruiker heeft aangeklikt dat hij akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.
4.3. Nadat de Overeenkomst tot stand is gekomen, stuurt Sameneenhuisdelen.nl de Gebruiker een bevestiging via de e-mail.
Artikel 5. Looptijd, opzegging en einde van de Overeenkomst
5.1. De Overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.
5.2. De Overeenkomst kan te allen tijde worden opgezegd.
5.3. De Gebruiker kan de Overeenkomst middels zijn Account beëindigen. Indien de Gebruiker de Overeenkomst beëindigt, dan:
a. Wordt het Account direct geblokkeerd;
b. Kan de Gebruiker per direct geen gebruik meer maken van de Dienst;
c. Vindt geen restitutie plaats van de betaalde abonnementskosten, tenzij artikel 7.1 van toepassing is.
5.4. Indien Sameneenhuisdelen.nl de Overeenkomst opzegt, dan stelt Sameneenhuisdelen.nl de Gebruiker daarvan middels een Schriftelijke verklaring in kennis en hanteert Sameneenhuisdelen.nl een opzegtermijn van 1 week voor het weekabonnement en 1 maand voor het maandabonnement.
Artikel 6. Wijzigen van de abonnementskosten
6.1. Sameneenhuisdelen.nl heeft het recht de abonnementskosten aan te passen. De Gebruiker wordt minimaal 2 maanden voorafgaand aan de inwerkingtreding middels een Schriftelijke verklaring van een dergelijke aanpassing in kennis gesteld en van de datum van inwerkingtreding.
Artikel 7. Herroepingsrecht voor de Gebruiker zijnde een Consument
7.1. De Gebruiker zijnde een Consument heeft het recht de Overeenkomst binnen 14 dagen na het tot stand komen van de Overeenkomst te ontbinden.
7.2. Indien de Gebruiker gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, dan dient de Gebruiker dat uitdrukkelijk binnen 14 dagen na de totstandkoming van de Overeenkomst aan Sameneenhuisdelen.nl kenbaar te maken, bijvoorbeeld door een e-mail te sturen naar info@sameneenhuisdelen.nl.
7.3. Indien Sameneenhuisdelen.nl op uitdrukkelijk verzoek van de Gebruiker tijdens de herroepingsperiode is begonnen met de uitvoering van de Overeenkomst, dan is de Gebruiker Sameneenhuisdelen.nl een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de verbintenis dat door Sameneenhuisdelen.nl is nagekomen op het moment dat de Gebruiker een beroep doet op zijn herroepingsrecht, vergeleken met de volledige nakoming van de verbintenis.
7.4. Indien de Gebruiker gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, dan zal Sameneenhuisdelen.nl de door de Gebruiker reeds betaalde kosten voor de Dienst of een deel daarvan, indien artikel 7.3 van toepassing is, binnen 14 dagen terugbetalen.
7.5. Sameneenhuisdelen.nl betaalt de Gebruiker terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Gebruiker de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de Gebruiker uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel heeft ingestemd. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.
Artikel 8. Account
8.1. Het Account is persoonlijk en niet overdraagbaar.
8.2. De Gebruiker dient uiterst zorgvuldig om te gaan met – en is verantwoordelijk voor – de inloggegevens. De inloggegevens zijn niet overdraagbaar. De Gebruiker is ten aanzien van de inloggegevens verplicht volstrekte geheimhouding te betrachten ten opzichte van een ieder en zal deze inloggegevens dan ook niet aan derden verstrekken of kenbaar maken.
8.3. Alle handelen die zijn verricht vanaf het Account van de Gebruiker worden geacht handelingen te zijn van de Gebruiker.
8.4. Indien de Gebruiker constateert dat een derde ongeautoriseerd gebruik maakt van zijn Account, dan dient de Gebruiker:
a. Sameneenhuisdelen.nl daarvan onverwijld in kennis te stellen. In een dergelijk geval kan Sameneenhuisdelen.nl besluiten de toegang tot het Account (tijdelijk) te blokkeren;
b. Zijn wachtwoord te wijzigen.
8.5. Indien de Gebruiker zijn wachtwoord is vergeten, dan kan de Gebruiker via de Website het verzoek indienen om zijn wachtwoord te herstellen. Vervolgens wordt naar de Gebruiker een e-mail gestuurd waarmee hij zijn wachtwoord kan herstellen.
8.6. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk voor het verlies van de door de Gebruiker toegepaste inloggegevens of voor ongeautoriseerd gebruik door een derde van zijn Account.
Artikel 9. Dienst en Website
9.1. Sameneenhuisdelen.nl is gerechtigd om ten behoeve van onderhoud de Website tijdelijk buiten gebruik te stellen.
9.2. Sameneenhuisdelen.nl kan zonder aankondiging wijzigingen in elk onderdeel van de Website aanbrengen.
9.3. De functionaliteiten die onder de Dienst vallen, zijn afhankelijk van het abonnement dat de Gebruiker afneemt. Een omschrijving van de verschillende abonnementen staat duidelijk op de Website.
9.4. Sameneenhuisdelen.nl stelt enkel de Website beschikbaar. Sameneenhuisdelen.nl is nimmer verantwoordelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het door de Gebruiker aangaan van een overeenkomst met een andere Gebruiker. Indien een andere Gebruiker zijn verplichtingen jegens de Gebruiker niet nakomt, dan dient de Gebruiker deze andere Gebruiker daarop aan te spreken en niet Sameneenhuisdelen.nl.
Artikel 10. Facturatie en betaling
10.1. Facturatie voor de abonnementskosten geschiedt maandelijks vooraf.
10.2. De factuur wordt via de e-mail naar de Gebruiker gestuurd.
10.3. Betaling voor de eerste maand geschiedt middels iDEAL. Vervolgens worden de abonnementskosten middels automatische incasso betaald.
10.4. Indien de automatische incasso niet kan worden uitgevoerd of wordt gestorneerd en de Gebruiker geen gehoor heeft gegeven aan een gestuurde ingebrekestelling, dan is de Gebruiker in verzuim.
10.5. De Gebruiker zijnde een Bedrijf is vanaf het moment van in verzuim treden over het opeisbare bedrag een rente verschuldigd van 1% per maand, waarbij een gedeelte van een maand als een gehele maand wordt gerekend, tenzij de wettelijke rente voor handelstransacties hoger is, in welk geval de wettelijke rente voor handelstransacties verschuldigd is. De Gebruiker zijnde een Consument is vanaf het moment van in verzuim treden over het opeisbare bedrag de wettelijke rente voor consumententransacties verschuldigd. Daarnaast komen alle kosten van invordering zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk, ten laste van de Gebruiker. De buitengerechtelijke incassokosten worden vastgesteld overeenkomstig de Wet Incassokosten.
10.6. Iedere betaling door de Gebruiker strekt allereerst tot voldoening van de verschuldigde rente en vervolgens tot voldoening van de op de invordering vallende kosten. Pas na voldoening van deze bedragen strekt enige betaling door de Gebruiker tot voldoening van de openstaande hoofdsom.
Artikel 11. Content
11.1. Sameneenhuisdelen.nl heeft het recht Content van de Website direct te verwijderen indien de Content niet in overeenstemming is met de doelstelling van de Website.
11.2. De Gebruiker zal geen Content op de Website plaatsen die:
a. In strijd is met wet- of regelgeving;
b. In strijd is met de goede zeden of met de geest van handelen en gedragsregels die gelden op het internet;
c. Schade kan toebrengen aan, of kwetsend of discriminerend kan zijn ten opzichte van anderen, zoals beledigende, lasterlijke, agressieve, opruiende, seksueel getinte of pornografische uitingen;
d. De rechten van een derde schendt, zoals auteursrechten, handelsnaamrechten, privacy rechten en portretrechten;
e. Onwaarheden bevat;
f. Vertrouwelijk is en niet openbaar mag worden gemaakt;
g. Ongepast of grensoverschrijdend is.
11.3. Door het plaatsen van Content garandeert de Gebruiker dat hij bevoegd is de Content online te publiceren.
11.4. Indien de Gebruiker in strijd handelt met dit artikel, dan heeft Sameneenhuisdelen.nl het recht de Content te verwijderen.
11.5. Tot de Dienst behoort niet het door Sameneenhuisdelen.nl controleren, filteren of bewerken van Content voordat het op de Website gepubliceerd wordt.
11.6. De Content is niet afkomstig van Sameneenhuisdelen.nl en Sameneenhuisdelen.nl is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van de Content.
Artikel 12. Verplichtingen van de Gebruiker
12.1. De Gebruiker zal middels het gebruik van de Dienst:
a. Geen intellectuele eigendomsrechten of andere soorten rechten van derden schenden;
b. Zich niet onfatsoenlijk of in strijd met de goede zeden of openbare orde gedragen;
c. Niet in strijd met wet- of regelgeving handelen;
d. Niet een andere Gebruiker stalken, lastig vallen of (seksueel) intimideren;
e. Geen schadelijke software, zoals virussen, verspreiden.
12.2. De Gebruiker dient de andere Gebruikers te allen tijde respectvol te behandelen.
12.3. Het is de Gebruiker uitdrukkelijk niet toegestaan zich middels de Dienst voor te doen als een ander persoon.
12.4. Indien de Gebruiker middels het gebruik van de Dienst persoonsgegevens van een andere Gebruiker heeft ontvangen, dan:
a. Dient de Gebruiker deze persoonsgegevens vertrouwelijk te behandelen en daarmee om te gaan in overeenstemming met alle wet- en regelgeving omtrent privacy, waaronder de AVG;
b. Is het de Gebruiker niet toegestaan deze persoonsgegevens te gebruiken voor ongevraagde commerciële communicatie (spam);
c. Dient de Gebruiker deze persoonsgegevens enkel te gebruiken voor het doel waarvoor de persoonsgegevens aan de Gebruiker zijn verstrekt;
d. Is de Gebruiker zijnde een Bedrijf verplicht te beschikken over een privacybeleid met duidelijke informatie over de wijze daarop de Gebruiker persoonsgegevens verwerkt.
12.5. Indien de Gebruiker een woonruimte aanbiedt op de Website, dan is het de Gebruiker niet toegestaan bemiddelingskosten aan een (potentiële) huurder in rekening te brengen.
12.6. De Gebruiker vrijwaart Sameneenhuisdelen.nl voor eventuele aanspraken van derden, waaronder andere Gebruikers, die in verband met de uitvoering van de Overeenkomst schade lijden en welke aan de Gebruiker toerekenbaar is.
12.7. Indien de Gebruiker reageert op een advertentie van een andere Gebruiker, de Gebruiker door toedoen van het gebruik van de Dienst zijn contactgegevens kenbaar maakt aan een andere Gebruiker, in contact treedt met een andere Gebruiker of met een andere Gebruiker een overeenkomst aangaat, dan is dat volledig voor risico van de Gebruiker. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die daaruit voortvloeit. Elke beslissing tot het reageren op een advertentie van een andere Gebruiker en tot het aangaan van een overeenkomst met een andere Gebruiker is voor de volledige verantwoordelijkheid van de Gebruiker.
12.8. De Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het verifiëren of informatie afkomstig van een andere Gebruiker correct en volledig is.
Artikel 13. Aansprakelijkheid en verjaring
13.1. Sameneenhuisdelen.nl kan niet instaan voor de continue beschikbaarheid van de Dienst en voor de juistheid van al de op de Website voorkomende gegevens. De Website wordt aangeboden in zijn huidige staat en zoals beschikbaar, zonder enige uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie van welke aard dan ook.
13.2. Sameneenhuisdelen.nl doet ten aanzien van de Website zijn uiterste best om het gebruikersgemak, de kwaliteit en prestaties optimaal te waarborgen, maar garandeert niet dat de Dienst vrij is van storingen. De Gebruiker erkent dat de dienstverlening onderbroken kan worden door diverse redenen. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit de tijdelijke onderbreking van de Dienst.
13.3. Sameneenhuisdelen.nl kan niet gehouden worden tot het vergoeden van enige schade die een direct of indirect gevolg is van:
a. Een gebeurtenis die in feite buiten zijn macht ligt en aldus niet aan zijn doen en/of laten kan worden toegeschreven, zoals o.a. omschreven in artikel 14;
b. Enige daad of nalatigheid van de Gebruiker.
13.4. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook door verkeerd of ondeskundig gebruik van de Dienst.
13.5. De Gebruiker is verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hem verstrekte gegevens. Sameneenhuisdelen.nl is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade die (mede) is veroorzaakt doordat de door de Gebruiker verstrekte gegevens onjuist en/of niet volledig zijn. De Gebruiker vrijwaart Sameneenhuisdelen.nl tegen alle aanspraken ter zake.
13.6. Het gebruiken van de Dienst is geheel voor eigen risico. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk voor lichamelijke, geestelijke of enige andere schade, zowel directe als indirecte schade, die de Gebruiker lijdt door het gebruik van de Dienst.
13.7. Sameneenhuisdelen.nl is op geen enkele wijze jegens de Gebruiker verantwoordelijk voor het gedrag, uitingen, informatieverstrekkingen, etc., van een andere Gebruiker. Indien informatie afkomstig van een andere Gebruiker niet juist, volledig of up-to-date is, dan is Sameneenhuisdelen.nl daarvoor nimmer aansprakelijk.
13.8. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door hackers of een cyberaanval.
13.9. Sameneenhuisdelen.nl is nimmer aansprakelijk voor het handelen en/of nalaten van een andere Gebruiker. Derhalve is Sameneenhuisdelen.nl o.a. niet aansprakelijk indien:
a. Blijkt dat een andere Gebruiker niet bevoegd is de aangeboden woonruimte aan te bieden;
b. Een op de Website aangeboden woonruimte niet meer beschikbaar is;
c. Een op de Website aangeboden woonruimte niet voldoet aan de verwachtingen van de Gebruiker, gebreken bevat en/of niet voldoet aan wet- of regelgeving;
d. Een andere Gebruiker, na contact te hebben gehad middels de Website, geen overeenkomst omtrent een woonruimte met de Gebruiker aangaat;
e. Een woonruimte of huisgenoot niet overeenstemt met de door de Gebruiker opgegeven voorkeuren.
13.10. Sameneenhuisdelen.nl is niet aansprakelijk indien door een andere Gebruiker de privacy van de Gebruiker wordt geschaad en/of indien een andere Gebruiker persoonlijke gegevens van de Gebruiker aan een derde heeft verstrekt of openbaar heeft maakt.
13.11. Indien Sameneenhuisdelen.nl aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade of indien een bovengenoemde aansprakelijkheidsbeperking niet is toegestaan of door een rechter niet van toepassing wordt verklaard, dan is de aansprakelijkheid van Sameneenhuisdelen.nl beperkt, voor zover dat niet in strijd is met enige dwingendrechtelijke wetsbepaling, tot maximaal de abonnementskosten die de Gebruiker betaald heeft voor de Dienst voor 1 maand.
13.12. Elke rechtsvordering wegens niet nakoming van de Overeenkomst of een handelen en/of nalaten van Sameneenhuisdelen.nl verjaart door verloop van 1 jaar nadat de Gebruiker de schade heeft ontdekt of redelijkerwijze had kunnen ontdekken.
Artikel 14. Overmacht
14.1. Sameneenhuisdelen.nl is niet gehouden tot de uitvoering van de Overeenkomst indien dat voor Sameneenhuisdelen.nl niet mogelijk is door een overmachtssituatie.
14.2. Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buitenkomende oorzaken, voorzien of niet-voorzien, waarop Sameneenhuisdelen.nl geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor Sameneenhuisdelen.nl niet in staat is zijn verplichtingen na te komen. Onder overmacht wordt in elk geval – maar niet uitsluitend – verstaan: een tekortkoming van een ingeschakelde derde, storing in een dienst of software van een derde, overheidsmaatregelen, stroomstoring, oorlog, terrorisme, rellen, brand, diefstal, dataverlies als gevolg van computerstoring, virusinfectie of computervredebreuk door derden, cyberaanval, stakingen, alsmede iedere andere situatie waarop Sameneenhuisdelen.nl geen (beslissende) controle kan uitoefenen.
Artikel 15. Opschorting, blokkeren van Account en ontbinding
15.1. Indien:
a. De Gebruiker in strijd handelt met de doelstelling van de Website, wet- of regelgeving en/of deze algemene voorwaarden;
b. Sameneenhuisdelen.nl een klacht heeft ontvangen over de Gebruiker;
c. De Gebruiker onrechtmatig handelt jegens Sameneenhuisdelen.nl;
d. De Gebruiker misbruik maakt van de Website;
e. De automatische incasso niet kan worden uitgevoerd of wordt gestorneerd;
f. De Gebruiker reeds eerder een Account heeft aangemaakt en dat door Sameneenhuisdelen.nl is geblokkeerd wegens een van de bovengenoemde redenen,
dan kan dat voor Sameneenhuisdelen.nl een reden zijn om de uitvoering van de Overeenkomst per direct op te schorten en de Gebruiker de toegang tot zijn Account te blokkeren, zonder dat de Gebruiker aanspraak kan maken op schadevergoeding. De Gebruiker wordt middels een Schriftelijke verklaring van een dergelijke opschorting in kennis gesteld.
15.2. Sameneenhuisdelen.nl heeft het recht de Overeenkomst middels een Schriftelijke verklaring te ontbinden zonder de inachtneming van een opzegtermijn en zonder schadevergoeding verschuldigd te zijn indien de Gebruiker zijn verplichtingen jegens Sameneenhuisdelen.nl niet nakomt en de Gebruiker geen gehoor heeft gegeven aan een gestuurde ingebrekestelling. Indien nakoming blijvend onmogelijk is, dan kan een ingebrekestelling achterwege blijven.
Artikel 16. Intellectuele eigendomsrechten
16.1. De intellectuele eigendomsrechten op de Website berusten bij Sameneenhuisdelen.nl.
16.2. De Gebruiker dient de intellectuele eigendomsrechten van Sameneenhuisdelen.nl te allen tijde te respecteren. Derhalve is het de Gebruiker niet toegestaan materiaal die op de Website staat te verveelvoudigen, te publiceren of te exploiteren.
16.3. Door het plaatsen van Content op de Website verleent de Gebruiker aan Sameneenhuisdelen.nl een licentie om de Content te verveelvoudigen, te gebruiken, te verspreiden en openbaar te maken. Deze licentie eindigt op het moment dat de Gebruiker de Content van de Website verwijdert of dat de Overeenkomst eindigt.
Artikel 17. Geheimhouding
17.1. Beide partijen zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun Overeenkomst van elkaar of uit andere bron hebben verkregen. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de andere partij is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De partij die vertrouwelijke informatie ontvangt, zal deze slechts gebruiken voor het doel waarvoor deze verstrekt is.
17.2. Indien, op grond van een wettelijke bepaling of een gerechtelijke uitspraak, Sameneenhuisdelen.nl gehouden is vertrouwelijke informatie aan door de wet of de bevoegde rechter aangewezen derde te verstrekken en Sameneenhuisdelen.nl zich ter zake niet kan beroepen op een wettelijk, dan wel door de bevoegde rechter erkend of toegestaan recht van verschoning, dan is Sameneenhuisdelen.nl niet gehouden tot schadevergoeding.
Artikel 18. Persoonsgegevens
18.1. Sameneenhuisdelen.nl verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens kan de Gebruiker het privacybeleid van Sameneenhuisdelen.nl raadplegen.
Artikel 19. Vragen en klachten
19.1. Voor een vraag en/of klacht kan op de volgende wijzen contact worden opgenomen met Sameneenhuisdelen.nl:
a. Via het e-mailadres: info@sameneenhuisdelen.nl
b. Via het telefoonnummer: 085 – 016 38 38
19.2. Vragen en/of klachten worden door Sameneenhuisdelen.nl zo spoedig mogelijk afgehandeld.
Artikel 20. Overdracht
20.1. Het is de Gebruiker niet toegestaan de rechten en plichten die voortvloeien uit de Overeenkomst, zonder de voorafgaande Schriftelijke toestemming van Sameneenhuisdelen.nl, aan een derde over te dragen.
Artikel 21. Vervaltermijn
21.1. Voor zover in deze algemene voorwaarden niet anders is bepaald, vervallen vorderingsrechten van de Gebruiker uit welke hoofde ook jegens Sameneenhuisdelen.nl in ieder geval na 1 jaar na het moment waarop de Gebruiker bekend werd of redelijkerwijs bekend kon zijn met het bestaan van deze rechten.
Artikel 22. Toepasselijk recht en bevoegde rechter
22.1. Op deze algemene voorwaarden, op de Overeenkomst en op alle rechtshandelingen tussen de Gebruiker en Sameneenhuisdelen.nl is Nederlands recht van toepassing.
22.2. Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.
22.3. Alle geschillen tussen de Gebruiker en Sameneenhuisdelen.nl zullen berecht worden door de in Nederland bevoegde rechter binnen wiens rechtsgebied de vestigingsplaats van Sameneenhuisdelen.nl is gelegen. De Gebruiker zijnde een Consument heeft de mogelijkheid binnen 1 maand nadat Sameneenhuisdelen.nl Schriftelijk een beroep heeft gedaan op dit artikel om voor beslechting van het geschil voor de volgens de wet bevoegde rechter te kiezen.